Oude kasten kopen

Oude kasten kopen

Bij de mogelijkheid van een oude kast kopen komen er allerlei opties voorbij. Uiteenlopend van hypermodern tot een oude kast kopen of zelf antiek. Wilt u een oude kast kopen dan vindt u bij Den Ouden Steegh een zeer ruim aanbod.

We hebben de mogelijkheid om oude kasten te kopen in alle soorten en maten. We hebben al meerdere klanten blij gemaakt die de mogelijkheid tot oude kasten kopen bij Den Ouden Steegh benut hebben. Dit zijn veel particuliere klanten geweest maar ook bijvoorbeeld een hotels of zorginstellingen. Wilt u namelijk uiterst duurzaam een kast kopen voor een interieur dan is een oude kast kopen een geweldige optie.

Kwaliteit gegarandeerd

Wilt u een oude kast kopen dan is het goed om te weten dat alle kasten die te koop zijn bij Den Ouden Steegh antiek zijn en dus meer dan 100 jaar oud. Gaat u een oude kast kopen dan staan we er bij Den Ouden Steegh voor in dat alle kasten die we verkopen allemaal stuk voor stuk door een kundig restaurateur nagekeken een gerestaureerd zijn waar nodig.

Aanpassingen mogelijk

Mochten u een oude kast willen kopen en de oude kast die u zoekt moet aan bepaalde eisen voldoen dan denken we graag met u mee. We kunnen eenvoudig van een kast met planken mogelijkheid maken tot hang. Dus een antieke linnenkast of antieke kledingkast. Zo is een oude kast kopen geschikt om bijvoorbeeld in een hotel te plaatsen. Of zoekt u een oude kast, antieke boekenkast of antieke vitrinekast waar orders in moeten staan in een kantooromgeving. Ook dan kunt u met een gerust hart een antieke kast of oude kast kopen. Alles is mogelijk. We werken vaak samen met interieur stylisten en interieur architecten. Zij laten kun wensen aan ons weten en we gaan meedenken en kijken wat de beste oplossing is bij de optie om een oude kast te kopen. Mochten de kasten die u zoekt op dit moment niet in de collectie aanwezig zijn dan gaan we kosteloos op zoek naar de juiste mogelijkheid om een oude kast te kopen. Mocht het gaan om een groot aantal oude kasten kopen dan is dat geen probleem. Ze kunnen hier kosteloos in de opslag tot de oude kasten geleverd kunnen worden bij uw project.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.