Antieke vitrinekast

Antieke vitrinekast.

Wat is een antieke vitrinekast

Antieke vitrinekasten zijn een vast onderdeel van de collectie van Den Ouden Steegh. Een antieke vitrinekast heeft altijd een gedeelte van glas. Dit zijn meestal panelen van de deuren. Een antieke vitrinekast kan bijvoorbeeld twee deuren hebben met ieder twee panelen. Dan kunnen bijvoorbeeld de bovenste twee panelen van glas zijn en de onderste twee panelen van hout. Ook kunnen de panelen volledig van glas zijn. Ook is het zelfs mogelijk dat niet alleen de panelen in de deuren maar ook de panelen in de zijkanten van de kast van glas zijn. Dit geeft een extra lichtinval in de kast en op de spullen die erin staan.

Een mooie plek om je spullen te laten zien.

Een antieke vitrinekast biedt de uitgelezen kans om uw spullen te laten zien die gezien mogen worden. Dit kunnen bijvoorbeeld boeken zijn of een mooi servies. Maar hoe leuk is het om uw souvenirs van uw reisbestemmingen een mooie plek in de antieke vitrinekast te geven. Op deze manier kunt u iedere dag genieten van de herinneringen van een mooie reis. De antieke vitrinekast kan van verschillende houtsoorten gemaakt zijn. Dit kan bijvoorbeeld notenhout, eikenhout, mahoniehout of kersenhout zijn. Antieke vitrinekasten hebben in de loop van de jaren ook vele andere benamingen gekregen. Denk hierbij aan antieke servieskast, antieke winkelkast, antieke bibliotheekkast of antieke boekenkast.

Praktische informatie over de antieke vitrinekast.

Antieke vitrinekasten zijn voornamelijk uitneembaar. Dit wil zeggen dat de kast dan helemaal uit elkaar kan. Dit is handig voor het transport omdat de delen, vaak de deuren natuurlijk kwetsbaar zijn met het glas in de deuren en /of zijkanten van de antieke vitrinekast. Tijdens het transport van de antieke vitrinekasten wordt er de grootste zorg aan gegeven dan alle delen veilig op de bestemming komen. Hier wordt de antieke vitrinekast vervolgens weer met de grootste zorg in elkaar gezet. Vervolgens lopen we de antieke vitrinekast helemaal na, geven we advies voor het onderhoud en kunt u direct gebruik maken van uw antieke vitrinekast.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.