Antieke kledingkast

Antieke kledingkast.

Waar moet u op letten bij een antieke kledingkast.

Hoe leuk is het als u ruimte heeft voor een mooie kast in de slaapkamer of kledingkamer en u kiest voor een antieke kledingkast of ook wel antieke linnenkast genoemd. Dit geeft meteen sfeer aan je kamer. Wit u hier wat extra inspiratie voor opdoen kijk dan even op de inspiratiepagina van Den Ouden Steegh. Hier vindt u verschillende ideeën.

Een antieke kledingkast moet aan een aantal eisen voldoen. Wilt u er kleding in ophangen dat is de diepte de belangrijkste vereiste. De minimale diepte van een antieke kledingkast met een hang gedeelte dient toch wel 48 cm diep te zijn. De meeste kledinghangers zijn 45 cm breed. Dan heeft ook de stof nog wat ruimte nodig en is 48 cm wel de minimale diepte. Dieper is natuurlijk altijd prima. Wilt u de kleding er opgevouwen inleggen dan is diepte iets minder van belang.

Andere opties voor een antieke kledingkast.

Ook zou het kunnen dat u bijvoorbeeld ondergoed of sokken wilt opbergen in de antieke kledingkast. In dat geval is het handig als er laden inzitten. Veel antieke kledingkasten hebben laden achter de deuren of onder de deuren. In het laatste geval zijn ze aan de buitenkant van de antieke kledingkast ook zichtbaar. Mocht u nu een kast antieke kledingkast zoeken met alleen maar laden dan is een antieke Chiffonière of een antieke ladekast ook een goede optie.

Aanpassen van leg naar hang.

Misschien heeft u in de collectie van Den Ouden Steegh een antieke kledingkast gevonden die wel diep genoeg is maar waar nu planken in zitten dan kunnen we dit eenvoudig aanpassen en maken we er mogelijkheid in om uw kleding op te hangen. We hebben dit al met grote regelmaat gedaan verschillende klanten waaronder ook hotels. Op deze manier wordt de mogelijkheid om een geschikte antieke kast te vinden die als antieke kledingkast gebruikt kan worden een stuk groter. We kijken graag met u mee om de juiste antieke kledingkast te vinden.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.