Antieke tafels

Antieke tafel

Breed assortiment in antieke tafels.

Den Ouden Steegh heeft een breed assortiment aan antieke meubels. Dit bestaat uit bijvoorbeel antieke kasten, antieke stoelen, antieke bureaus en antieke tafels. Antieke tafels zijn er in verschillende soorten en vormen. Zo hebben we bijvoorbeeld antieke salontafels, antieke eettafels en antieke schrijftafels. Alle tafels hebben zo hun eigen functie in huis en op kantoor. De meeste antieke tafels zijn zelfs multifuctioneel. Ze kunnen dienst doen als antieke vergadertafel, antieke eettafel of antieke sidetable.

Verschillende soorten antieke tafels.

De antieke tafels zijn in verschillende houtsoorten te vinden op de site. Denk hierbij aan eikenhout, mahoniehout of notenhout. Al deze tafels worden als ze binnen komen nagekeken door een kundig restaurateur. Waar nodig gerestaureerd en vervolgens worden alle antieke tafels in de bijenwas gezet. Dit geeft voeding aan de meubels en een prachtige glans en patina. Tevens geeft het een bescherming aan de antieke tafels zodat ze intensief gebruikt kunnen worden. De antieke tafels worden gratis bij u bezorgd. Thuis of op kantoor. Het kan allebei. Dit gaat altijd in overleg. We dragen zorg voor een vakkundig transport zodat de meubels altijd in goede orde op het afleveradres arriveren. Na aflevering krijgt u een advies over het onderhoud.

Zoekopdracht.

Mocht de juiste antieke tafel er nu niet bij zitten in de collectie neem dan even contact met ons op. U kunt dan namelijk een zoekopdracht geven. We gaan dan kosteloos op zoek naar het de juiste antieke tafel voor in uw interieur. Ook voor grote projecten is het mogelijk om Den Ouden Steegh te raadplegen. We gaan dan samen met een interieur stylist kijken wat de beste mogelijkheden zijn en welke antieke tafel het best past bij uw woon- of kantoor wensen. Zo hebben we al vele klanten blij kunnen maken met antieke tafels. Deze staan inmiddels door heel Nederland in bijvoorbeeld studentenhuizen, hotels, kantoren, en kastelen. We denken graag met u mee.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.