Antiek dressoir

Antiek dressoir.

Hoe ziet een antiek dressoir er uit?

Antieke dressoirs bestaan al sinds de middeleeuwen. Het is een lage kast. Vaak met deurtjes en laden. Maar het antieke dressoir kan ook open vakken hebben. Het antieke dressoir wordt als sinds jaar en dag gebruikt om bijvoorbeeld servies, linnengoed en huisgerei in op te bergen. Omdat antieke dressoirs laag zijn bieden ze de mogelijkheid om er ook iets op te plaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie bos bloemen, een kandelaar, fotolijsten of kunst. Ook is het een idee om boven het antieke dressoir iets aan de muur te hangen. Dit kan bijvoorbeeld een spiegel of een schilderij zijn. Al naar smaak kunt u hier boven hangen wat ook bij de rest van uw interieur past. Het is bijvoorbeeld een fraaie combinatie om oud en nieuw met elkaar te combineren. Dus bijvoorbeeld een antiek dressoir met een modern schilderij. Deze combinatie geeft sfeer en warmte in uw interieur en verbindt het heden met het verleden.

Antiek dressoir is multifuctioneel.

Dressoirs worden veelal in de woonkamer geplaatst. Maar dit multifunctionele meubelstuk is ook een aanwinst voor bijvoorbeeld de slaapkamer om beddengoed en kleding in op te bergen. Of bijvoorbeeld in de badkamer met een waskom waarbij het antieke dressoir een toilettafel is geworden. Deze combinatie geeft meteen een hele sfeervolle look aan je badkamer. Ook in de kinderkamer is een antiek dressoir geschikt. Hij kan dan dienst doen als commode. Antieke dressoirs zien we meestal met een houten bovenblad maar ook regelmatig met een marmeren bovenblad. Dit is dus zeer geschikt voor de badkamer of de kinderkamer.

Verschillende soorten antieke dressoirs.

Antieke dressoirs zijn gemaakt van verschillende houtsoorten. Dit kan bijvoorbeeld eikenhout, kersenhout, notenhout of mahoniehout zijn. Dit geeft genoeg opties om een antiek dressoir te vinden welke in uw interieur past. Deze antieke dressoirs worden net als alle andere kasten van Den Ouden Steegh gratis bezorgd en geplaatst in uw huis of kantoor.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.