De collectie zelf bekijken?

Maandag t/m donderdag: op afspraak

Vrijdag : 9:00 - 17:00 uur

Zaterdag: 9:00 - 17:00 uur

Zondag: gesloten

Telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 18:00 op 0620688857

Mail: info@denoudensteegh.nl

Oudesteeg 1

4053 HV IJzendoorn

Telefoon: 0620688857

mail: info@denoudensteegh.nl

Over Den Ouden Steegh

Over "Den Ouden Steegh"

Bent u op zoek naar een stijlvol en karakteristiek antiek meubel? Dan bent u bij Den Ouden Steegh aan het juiste adres.

๐Ÿ‘‰ We zijn open op afspraak of personal shopping op afstand ๐Ÿ‘ˆ

Oudesteeg 1

4053HV IJzendoorn

Telnr. 06 2068 8857

info@denoudensteegh.nl

KVK:11057645[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_column_text][nm_contact_form_7 id="21" title="Neem Contact op"][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image="907" img_size="large" alignment="center"][/vc_column][/vc_row]

We zijn open op afspraak, op deze manier kunt u toch lekker even komen kijken en komt u geen anderen tegen. De koffie klaar staan.ย ย Als u even belt van te voren dan weet u zeker dat u de onverdeelde aandacht krijgtย 
Ook wij houden de aanbevelingen van het RIVM als richtlijn.
We schudden geen handen, we wassen onze handen met grote regelmaat, houden voldoende afstand en dragen een mondkapje.ย 
En natuurlijk kunt u online shoppen als u toch liever binnen blijft. Dan check zeker even de rest van de site.

Mochten de foto's op de site niet toereikend zijn dan bieden we een personal shopping op afstand aan: Via een live Whatsapp-verbinding kunnen we de meubels tot in detail laten zijn. Bel dan via whatsapp naar telnr. 0620688857 en de verbinding is meteen live. Mocht u dit ingewikkeld vinden, bel me "gewoon" en ik helpย  u op weg.

De meubels kunnen ook indien gewenst op een later tijdstip bezorgd worden. Ze gaan hier dan kosteloos in de opslag.

Bij ons vindt u antieke en unieke stukken grotendeels uit de periode 1800-1900. In de voormalige stal van onze eeuwenoude Betuwse boerderij vindt u o.a. kasten, secretaires, eethoeken, bureau's, bedden, stoelen en tafels.

Wekelijks komen er nieuwe meubels binnen. Als u de site regelmatig bezoekt zult u telkens verrast worden door het nieuwe aanbod. Door onze lage kosten kunnen we alle artikelen scherp prijzen.

Bent u al lange tijd op zoek naar dat ene speciale meubelstuk dan is het mogelijk om een zoekopdracht te plaatsen. Dan gaan we kosteloos op zoek naar het juiste item.

Het bezorgen van uw kast is gratis in Nederland.

Belt u voor een afspraak en de koffie staat klaar.

Hartelijke groet,
Ditske

Personal shopping op afstand

Mochten de fotoโ€™s op de site niet toereikend zijn dan bieden we personal shopping op afstand aan: Via een live Whatsapp-verbinding kunnen we de meubels tot in detail laten zijn. Bel dan via whatsapp naar telnr.ย 0620688857ย en de verbinding is meteen live. U krijgt dan Ditske aan de telefoon. Mocht u dit ingewikkeld of niet zo makkelijk vinden, bel dan via de gewone lijn op telnr.ย 0620688857ย en ik help u op weg.